Yokuşdibi İlkokulu

Telefon : (0452) 843 5005
WEB https://yokusdibiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yokuşdibi Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No76 52270 Kabadüz/ORDU
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hakettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız
BAŞARILAR :

Saatler : Ders Başlangıcı 8:40 Ders Bitişi 14:20
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Servisle
Yerleşim Yeri : Kabadüz-Yokuşdibi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklığı 37 km. İlçe Merkezine uzaklığı 16 km. dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :